Nintendo и Niantic работят върху AR Pikmin игра

Съдържание:

Nintendo и Niantic работят върху AR Pikmin игра
Nintendo и Niantic работят върху AR Pikmin игра
Anonim

Преди две години студио Niantics в Япония стартира и сега работи върху игра Pikmin. Това ще бъде първата игра, създадена от японското студио и Nintendo е много ангажирана в разработването на приложението. В съобщението Niantic казва, че новата игра Pikmin силно ще насърчава ходенето и следователно също ще прилича на AR играта Pokémon Go.

Все още не сме получили никакви подробности за играта, така че все още не знаем как ще бъде играта. Заглавието Pikmin AR трябва да бъде пуснато по-късно тази година и играчите, които искат да играят в Ден 1, могат да се регистрират предварително. Новата мобилна игра има за цел да съживи героите на Nintendo по нов начин и да им даде изживяване, както никога досега. През следващите месеци ще получим повече информация за новата игра Pikmin.

Оригинални игри на Pikmin

Оригиналните игри Pikmin са пъзели и стратегически игри, в които играчът трябва да контролира малки растителноподобни същества, за да решава пъзелите и да побеждава врагове. Измина доста време, откакто видяхме първата игра на Pikmin от франчайза, в края на 2001 г. получихме оригинала на GameCube. Миналата година Pikmin 3 Deluxe беше пуснат на Nintendo Switch, това беше преиздание на Pikmin 3 от 2013 г. за Nintendo Wii U.

Популярна тема