Създателят на Pokemon GO работи върху играта Transformers AR

Съдържание:

Създателят на Pokemon GO работи върху играта Transformers AR
Създателят на Pokemon GO работи върху играта Transformers AR
Anonim

Новата игра от Niantic, Transformers: Heavy Metal, е съвместна работа с Hasbro и връща към живот добре познатите променящи се коли. С новата игра получаваме шанса да видим автоботи и десептикони в „реалния живот“. Все още не е ясно кога ще видим новата AR игра, така че засега за съжаление трябва да се задоволим с Pokemon GO.

Сътрудничеството между Niantic и Hasbro не се случи просто, а отне не по-малко от осем години, преди да се появи. Според Джон Ханке, изпълнителен директор на Niantic, Transformers е „предназначен за технология като Augmented Reality.“

Какво можем да очакваме от Transformers: Heavy Metal

Геймплеят все още е неизвестен и е голяма тайна. Това, което знаем, разбира се, е, че това е AR игра, което има смисъл, ако Niantic работи по нея. Но по отношение на геймплея или това, което трябва да правим в играта, това все още е тайна. Това, което можем, разбира се, да очакваме е класически „Roll Out!“в играта, но не се ангажирайте с това.

Надяваме се скоро да научим повече за това и най-накрая да знаем какво да очакваме от грандиозния проект. Ако до нас вървят автоботи и десептикони, тогава поне ще си струва да изтеглим новата игра.

Популярна тема