Подобната на Pokémon Go игра Pikmin вече може да се играе в Холандия

Съдържание:

Подобната на Pokémon Go игра Pikmin вече може да се играе в Холандия
Подобната на Pokémon Go игра Pikmin вече може да се играе в Холандия
Anonim

Миналата седмица хора от Сингапур и Австралия вече успяха да играят Pikmin Bloom на iOS и Android. Сега тази игра може да се играе и в Европа. Играта е безплатна за игра, но има покупки в играта.

Nintendo и Niantic вече обявиха работа по тази игра миналата пролет, но заглавието все още не беше назовано. Приложението е специално за туристи, точно като приложението Pokémon Go на Niantic. В приложението играчите могат да отглеждат Pikmins чрез ходене, след което Pikmins вървят с вас и събират плодове и нектар за вас.

Има общо седем вида Пиким, всички от които имат свои уникални характеристики, някои могат да летят, а други са много силни.

Освен това, играчите могат също да правят снимки по време на разходката, която са завършили. Можете да запазите тези снимки във вашия Lifelog, дневник, в който можете да видите колко стъпки сте направили.

Pikmin игри

Франчайзът Pikmin беше пуснат за първи път на GameCube през 2001 г. Франчайзът има четири части, последната от които първоначално беше пусната на 3DS. Pimin 3 получи ремастър на Nintendo Switch през 2020 г. В игрите играчите трябва да използват малки, подобни на растения същества, наречени Pikmin, за да побеждават врагове, да носят предмети и да строят мостове.

Популярна тема