Niantic спира играта Хари Потър

Съдържание:

Niantic спира играта Хари Потър
Niantic спира играта Хари Потър
Anonim

В публикация в блог Niantic обяви, че Harry Potter: Wizards Unite ще изчезне от App Store, Galaxy Store и Google Play Store от 6 декември 2021 г. Niantic и WB Games ще спрат да поддържат приложението от 31 януари, 2022.

Niantic не е посочил защо приложението ще спре. Приложението излезе през 2019 г., но така и не достигна популярността на приложението Pokémon Go. С Wizards Unite, точно както в Pokémon Go, можете да излезете навън, за да се биете срещу магически същества и да печелите различни предмети.

Въпреки че играта ще бъде официално изчезнала следващата година, Wizards Unite все още получи няколко ощипвания от разработчика. В играта вече ще получавате по-високи награди, по-кратко време за приготвяне на отвара и повече XP. Освен това, според Niantic, ще има и едно последно събитие, преди играта Хари Потър да спре.

Нова игра Pikmin от Niantic

В допълнение към играта Pokémon и Хари Потър, Niantic пусна и игра в темата на настолната игра Catan. Играта се нарича Catan World Explorers, но беше прекратена след година. Екипът зад играта смята, че Catan World Explorers вече не прилича на първоначалния план, който са имали предвид. В допълнение Niantic пусна нова игра Pikmin миналата седмица, която, подобно на Pokémon Go и Harry Potter: Wizards Unite, има за цел да привлече хората. Играта е достъпна в Холандия от вторник.

Популярна тема