Пътната карта на Pokémon Go 2022 включва нови набези

Съдържание:

Пътната карта на Pokémon Go 2022 включва нови набези
Пътната карта на Pokémon Go 2022 включва нови набези
Anonim

Ninatic пусна пътна карта за Pokémon Go, описваща новогодишните събития и предстоящите възможности за улавяне на лъскав покемон. Пътната карта съдържа списък с покемони, които можем да очакваме през януари в набези. Те включват Kyurem, Heatran, Genesect и Regice. Ще има един наличен Pokémon на седмица и също така има шанс да се появи неговият блестящ вариант.

Нов мега-рейд ще бъде наличен от 7 януари, който също ще включва Мега аеродактил за първи път. Можете също така да намерите конкретен покемон в светлината на прожекторите всеки вторник от 18:00 до 19:00, всеки със своите бонуси. Това са Solosis, Diglett, Plusle и Minun.

Освен това Niantic обяви и Ден на общността на Pokémon Go. На този ден се обявява Spheal. Ако развиете Pokémon в Sealeo по време на или два часа след събитието, ще получите Walrein.

Специална кутия за деня на общността на Pokémon

В допълнение, специална кутия за деня на общността ще бъде налична в деня на общността, която можете да получите срещу 1280 Pokécoins. Кутията съдържа петдесет Ultra Balls, пет Super Incubators, пет Lucky Eggs и Elite Fast TM. Освен това в магазина се предлага безплатен пакет с тридесет Ultra Balls.

Популярна тема