Harry Potter: Wizards Unite геймплей официално разкрит

Съдържание:

Harry Potter: Wizards Unite геймплей официално разкрит
Harry Potter: Wizards Unite геймплей официално разкрит
Anonim

В Wizards Unite вие играете като новобранец в оперативната група на Статута на секретността, чиято цел е да разследва и контролира бедствие. Този е нахлул в света на магьосниците, но какво точно се случва все още не е ясно. Магьосници и вещици от цял свят трябва да работят заедно, за да правят магии, за да намерят Foundables (същества, хора, артефакти и спомени), хванати в капан от тъмна магия.

Тези Foundables трябва да бъдат намерени и върнати в магическия свят, без мъгълите да ги намерят, тъй като това може да изложи магическия свят на нормалните мъгъли. Играчите могат да презареждат своята енергия от заклинания, която може да се използва за призоваване на магии в ханове.

Това е подобно на PokéStops на Pokémon Go, където можете да получите нови Pokéballs и предмети, ако сте близо до едно от тези места. В тези странноприемници вие също събирате отвари и получавате портключове, които отварят AR портали, които можете да използвате, за да посетите емблематични места от света на Хари Потър.

Harry Potter: Wizards Unite показва първи кадри от играта

В мултиплейър битки в реално време, известни също като Крепости, вие се биете срещу опасни врагове, срещу които магьосници и вещици, между другото, обединяват сили. Това може да се сравни с Gym Battles на Pokémon Go, където се биете срещу екип от противници, за да превземете Gym от съперничеща фракция. В Wizards Unite вероятно ще се биете с враждебни магьосници и вещици, които ще направят живота ви нещастен.

Pokémon Go вече беше огромен успех, като много играчи се пристрастиха към него. Как ще се развие това с Wizards Unite, предстои да видим. Феновете на Хари Потър обаче могат да се впуснат в напълно нова история от света на магьосниците.

Новата игра на Niantic ще се появи на мобилни устройства през 2019 г.

Популярна тема