Първото събитие на Pokémon GO за 2022 г. идва

Съдържание:

Първото събитие на Pokémon GO за 2022 г. идва
Първото събитие на Pokémon GO за 2022 г. идва
Anonim

Niantic обяви, че първото събитие на Pokémon GO за 2022 г. ще се казва Mountains of Power. Събитието в стил Rock and Steel започва на 7 януари от 10:00 ч. и ще приключи на 13 януари в 20:00 ч. Събитието Mountains of Power ще види увеличение на Rock и Steel тип Pokémon в дивата природа, както и в Raids. Освен това се предлагат и специални покемони за изпълнение на задачи за времеви и полеви изследвания.

По време на събитието имате по-голям шанс да срещнете Zubat, Machop, Geodude, Slugma, Nosepass и Barboach. С малко късмет има и шанс за лъскава Slugma, Onix и Ferroseed.

В допълнение, Alolan Geodude. Onix, Beldum и Bronzor се харесват в One-star Raids. При набези с три звезди това са Ursaring, Donphan, Medicham и Absol. За петзвездни нападения Heatram и в Mega нападения можете да намерите Mega Aerodactyl.

Ден на общността на Pokémon Go

Преди това Niantic обяви Ден на общността на Pokémon Go. На този ден Spheal се среща много по-често в Pokémon GO и можете да намерите Pokémon блестящ. Ако развиете този покемон в Sealeo по време на или два часа след празненствата на Деня на общността, ще получите специален Walrein с изключително добра атака. Събитието ще се проведе в неделя, 17 януари от 11:00 до 17:00 часа.

Популярна тема