Хари Потър: Трейлърът на Wizards Unite пуска нови кадри

Съдържание:

Хари Потър: Трейлърът на Wizards Unite пуска нови кадри
Хари Потър: Трейлърът на Wizards Unite пуска нови кадри
Anonim

В предишни тийзър трейлъри на Harry Potter: Wizards Unite можете да видите Nimbuses 2000 да лети и Niffler да събира златни монети. Най-новото видео също показва тези елементи, добавяйки цял набор от изображения от франчайза за Хари Потър.

Какво има в трейлъра на Хари Потър: Wizards Unite?

В трейлъра на Harry Potter: Wizards Unite фокусът е върху измервателен уред, който повишава нивото си на всеки толкова много снимки. Показва опасността за света на мъгълите. Във видеото можете да видите всякакви магически създания от франчайза. Например виждате доносник да лети около две котенца.

Трейлърът завършва с битка между шестима магьосници, които изпращат магията си един срещу друг. Има също така съобщение, че можете да се регистрирате за работната група на Международния статут за тайна. От вас зависи да разрешите мистерията на така нареченото бедствие.

Какво е Хари Потър: Wizards Unite?

Harry Potter: Wizards Unite е мобилна игра от WB Games и Niantic. Играта оживява магьосническия свят на Хари Потър чрез добавена реалност. Можете да изследвате среда от реалния свят, за да намерите мистериозни предмети, да правите магии и да се срещате със зверове и герои.

Ако имате смартфон с Android, вече можете да се регистрирате за играта. Това може да се направи в Google Play или Galaxy Store В момента не е ясно кога ще бъде пусната играта. Във всеки случай датата на излизане на Harry Potter: Wizards Unite е планирана за 2019

Harry Potter: Wizards Unite идва за iOS и Android през 2019 г. Геймплеят на заглавието вече беше разкрит преди. Изброихме също какво може да научи играта от Pokémon GO.

Препоръчано: