Harry Potter Wizards Unite беше обявено за тази седмица

Съдържание:

Harry Potter Wizards Unite беше обявено за тази седмица
Harry Potter Wizards Unite беше обявено за тази седмица
Anonim

Подобно на Pokémon GO, Harry Potter: Wizards Unite е игра с добавена реалност. Точно както в Pokémon GO можете да срещнете познатите чудовища в реалния свят, в тази игра ще видите елементи от света на Хари Потър да се появяват на телефона ви в зависимост от това къде се намирате в реалния свят. Тази концепция се допълва от други елементи на играта, като дървета на уменията.

За какво е Хари Потър: Wizards Unite?

В основата на историята е, че мистериозно бедствие е разпръснало няколко магически артефакта по света. Причината за цялото нещастие все още не е известна, но разбира се е проблем, свързан с тайната на света на магьосниците. За да попречите на мъгълите да заподозрат нещо, вие като магьосник трябва да проследите и съберете тези артефакти. Вижте трейлъра в туита по-долу.

Артефактите могат да приемат различни форми. В допълнение към събирането на артефакти, има кооперативен мултиплейър, където трябва да се биете през крепости.

Кога излиза Harry Potter Wizards Unite в Холандия?

Обявена е само една дата на пускане на играта. Тази дата важи за Съединените щати и Обединеното кралство. Ако световното пускане на играта върви по същия начин като с Pokémon GO, играта ще дойде и в Холандия в рамките на един месец. Изглежда вероятно, че ще трябва да изчакаме още малко за Harry Potter Wizards Unite, но не трябва да очакваме допълнителни месеци.

Популярна тема