Harry Potter Wizards Unite вече се предлага и в Холандия

Съдържание:

Harry Potter Wizards Unite вече се предлага и в Холандия
Harry Potter Wizards Unite вече се предлага и в Холандия
Anonim

Какво може да се прави в Harry Potter Wizards Unite?

Wizards Unite идва от същия производител като Pokémon Go и това ясно се забелязва в геймплея на играта. Точно както в Pokémon Go, играчите трябва да излязат по улиците, за да претърсят целия свят за предмети и могат да се състезават в дуели, само с тема за Хари Потър.

Целта на Wizards Unite е да гарантира, че „мъгълите“(обикновените хора) няма да влязат в контакт с магическия свят от името на Министерството на магията. На картата има икони за места, където например могат да се събират енергия от заклинания и магически предмети. В специалните крепости можете да се изправите срещу вражеските смъртожадни с общо петима други играчи.

Но това не е всичко, играчите могат да се специализират в така наречената професия и могат да избират от класа Auror, Magizoologists или Professor. Всеки клас идва със свои собствени уникални способности и атаки. Магизоолозите например са полезни за борба с зверове. Играчите могат също да създават отвари от ниво 4, които ще им помогнат в битка и събиране.

Ще бъде ли добавено още съдържание към Wizards Unite?

Въпреки че вече има доста работа в Wizards Unite, Niantic ще продължи да актуализира играта, както с Pokeḿon Go, за да добави допълнително съдържание. Pokémon Go се разшири с общо 369 нови Pokémon от пускането си през 2016 г.

Harry Potter Wizards Unite вече е достъпна за безплатно изтегляне от App Store и Google Play Store.

Популярна тема