5-те най-добри мобилни игри през 2019 г., които да очакваме с нетърпение

Съдържание:

5-те най-добри мобилни игри през 2019 г., които да очакваме с нетърпение
5-те най-добри мобилни игри през 2019 г., които да очакваме с нетърпение
Anonim

5. Alien: Blackout

Наскоро беше обявено, че предстои нова игра на Amanda Ripley, която беше дразнена чрез публикация в Twitter. Това, което беше изненада за мнозина, беше фактът, че тази нова Alien игра идва под формата на мобилна игра. Alien: Blackout следва Амана Рипли и нейния екипаж в тяхното приключение за оцеляване от Xenomorph.

В играта трябва да използвате сензор за движение и холограма, за да се опитате да отведете екипажа си, Ripley's, на безопасно място от Xenomorph. Това не е първото приключение на Рипли, тъй като франчайзът има своя собствена игра, Alien: Isolation, базирана на оригиналния филм от 1979 г. Франчайзът получи и кросоувър, наречен Alien Vs през 1979 г. Хищник.

Прочетете нашия преглед на Alien: Isolation, за да се потопите отново в извънземния свят!

Image
Image

4. Хари Потър: Wizards Unite

Хари Потър получава нова мобилна игра през 2019 г.! Разбира се, това звучи като музика за ушите на феновете на Хари Потър. Един от най-популярните франчайзи в света вече получи нова мобилна игра тази година, Harry Potter: Hogwarts Mystery, в която изучавате магия като ученик в Хогуортс.

Wizards Unite е игра, която трябва да сравните с Pokémon GO: приложението проследява вашето местоположение и ви позволява да правите различни неща на определени места. В Wizards Unite светът на магьосниците заплашва да стане публичен за нормалните хора и това не трябва да се случва! Игра за Хари Потър, базирана на местоположение, има голям потенциал. Няма да се изненадаме, ако използвате пръчката си, за да правите магии. „Expecto Patronum!“

3. The Elder Scrolls: Blades

Популярният франчайз Elder Scrolls ще пусне своя собствена мобилна игра през 2019 г. Играта беше обявена на E3 2018 и е безплатно допълнение към света след масивните игри The Elders Scrolls 3: Morrowind и The Elder Scrolls 5: Skyrim. Само за разлика от тези игри, играта няма отворен свят на пълен работен ден, а временни социални събития и по-линейни нива.

Това не е първата мобилна игра от Bethesda Softworks, разработчикът вече беше много успешен с Fallout Shelter и The Elder Scrolls: Legends. Последният първоначално беше замислен като изключителен компютър, но след известно време беше преместен в телефона. Очаква се мобилната игра да бъде пусната в началото на 2019 г.

Image
Image

2. Diablo Immortal

Тази игра предизвика доста спорове, след като беше обявена в края на 2018 г. от Blizzard Entertainment. Имаше доста критики от феновете, защото играта е мобилна, а не конзолна. След обявяването на Diablo Immortal, акциите на Blizzard се сринаха с цели 7%. Въпреки негативните реакции, Diablo Immortal е игра, която очаквате с нетърпение, особено ако сте фен на франчайза.

Историята на Diablo Immortal се развива между игрите Diablo 2 и Diablo 3. В огромния RPG свят можете да избирате от шест ролеви персонажа: варварин, магьосник, монах, некромант, ловец на демони и кръстоносец. Всеки герой има четири сили, които можете да контролирате чрез своя сензорен екран. В света ще срещнете врагове, които ще ви дадат награди, след като ги убиете. Играта е безплатна и се очаква да бъде пусната някъде през 2019 г.

Image
Image

1. Mario Kart Tour

Световноизвестният водопроводчик на Nintendo продължава да се появява все повече и повече в игрите напоследък: Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Odyssey и Mario Kart 8 Deluxe. Но човекът с мустаците далеч не е завършен, защото Mario Kart Tour идва за мобилни устройства през 2019 г. Играта е просто Mario Kart за вашия телефон. Как точно ще изглежда играта все още не е напълно ясно, може да се наложи да управлявате, като използвате телефона си като волан.

Mario Kart Tour не е първата игра за Марио за Andriod и IOS, защото Super Mario Run, един вид телефонен вариант на Super Mario Bros. Тази игра получи много критики само поради факта, че трябва да платите солидна сума, ако искате да играете повече от 1 ниво. Да се надяваме, че това не е така за Mario Kart Tour. Играта се очаква някъде през 2019 г.

5-те най-добри мобилни игри през 2019 г., които да очакваме с нетърпение

Това бяха 5-те най-добри мобилни игри през 2019 г., които да очакваме с нетърпение. Какво мислите за тези игри? Коя игра очаквате с най-голямо нетърпение? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема