Alan Wake Remastered се появява в базата данни на Epic Games Store

Съдържание:

Alan Wake Remastered се появява в базата данни на Epic Games Store
Alan Wake Remastered се появява в базата данни на Epic Games Store
Anonim

Докато всички чакаме Alan Wake 2, изглежда, че първо ще се забавляваме с Alan Wake Remastered. В базата данни на Epic Games Store Alan Wake Remastered просто е посочена като нова игра от Remedy Entertainment. Вече беше доста добре известно, че Remedy Entertainment и Epic Games си сътрудничат по поне един нов проект, а именно Alan Wake 2, така че сега изглежда, че е добавен Alan Wake Remasterd.

Какво означава това за разработването на евентуален Alan Wake 2 все още не е известно, но някак си няма смисъл да се прави ремастър на игра, която гарантирано няма да има дългоочаквано продължение. Самата Remedy Entertainment знае, че много фенове на първата част нямат търпение за част втора. От друга страна, възможно е Alan Wake Remastered да е проект на Remedy Entertainment и Epic Games.

Alan Wake Remastered в Epic Games Store

Фактът, че Alan Wake Remastered може да се появи в Epic Games Store, вероятно е свързан със сделка, сключена от Remedy Entertainment с Epic Games. Публикуването на игри може да бъде скъпо хоби и затова често е разумен избор за разработчиците да потърсят издател. В този случай Epic Games вероятно са събрали най-голямата торба с пари. В крайна сметка няма значение, стига да получим Alan Wake 2 и Alan Wake Remastered.

Препоръчано: