Актуализация – Разкрит първи трейлър на Alan Wake Remastered

Съдържание:

Актуализация – Разкрит първи трейлър на Alan Wake Remastered
Актуализация – Разкрит първи трейлър на Alan Wake Remastered
Anonim

Актуализация - Трейлърът на Alan Wake Remastered също е разкрит

След официалното разкриване на Alan Wake Remastered, разработчикът Remedy показа и първия трейлър на новата версия. Трейлърът беше разкрит по време на PlayStation Showcase 2021.

Актуализация - Alan Wake Remastered официално обявен

Куршумът вече официално минава през църквата. Чрез Twitter творческият директор Сам Лейк обявява, че Alan Wake Remastered ще излезе тази година. Мозъкът зад играта все още не е обявил дата на пускане. Въпреки това, в обширно писмо до феновете, брошурата е отворена за новата версия на играта.

Developer Remedy Entertainment е широко хвален за своите мистериозни игри, като най-новото заглавие Control. Друго заглавие, което изгради доста култ, е Alan Wake, който излезе през 2010 г. Повече от десет години след пускането може да се появи нова версия на играта.

Според пламенния потребител на Twitter Wario64, Alan Wake Remastered се появи в Rakuten Taiwan, азиатски уеб магазин. Не само това, в списъка се споменава и дата на пускане. Според изтичането, ремастърът на Alan Wake трябва да излезе на 5 октомври за PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X/S. Споменаването на Alan Wake Remastered вече е премахнато от уеб магазина.

Не за първи път Alan Wake Remastered се появява

Не би трябвало да е изненада за всички, че изведнъж идва известие от Alan Wake Remastered. По-рано тази година се появи споменаване на ремастъра. По това време ставаше въпрос за бекенд данните на Epic Games Store. Така че е за феновете на играта да се надяват, че изтичането на информация е правилно и че скоро можем да се насладим на ремастер на Alan Wake.

В Alan Wake играчите поемат контрола над едноименния протагонист, който изкарва прехраната си като писател на криминална литература. Страдащ само от писателска блокада, той решава да се премести в малко селце в планината за творчество. Скоро Алън трябва да се справя само с много странни обстоятелства.

Тази публикация е актуализирана на 9 септември 2021 г.

Популярна тема