Activision: „Не работи върху ремастъра на Call of Duty Modern Warfare 3“

Съдържание:

Activision: „Не работи върху ремастъра на Call of Duty Modern Warfare 3“
Activision: „Не работи върху ремастъра на Call of Duty Modern Warfare 3“
Anonim

През последните няколко години Activision не само излезе с нови части във франчайза на Call of Duty, но и с редица преработени версии. Например, издателят пусна Call of Duty Modern Warfare Remastered през 2016 г., а продължението също получи ремастер през 2020 г. Ето защо не е изненадващо да се мисли, че ремастър за Call of Duty Modern Warfare 3 също ще дойде в близко бъдеще и сега има слухове, че играта е в процес на разработка.

Тези слухове вече се развенчават само от самата Activision. Говорител на издателя каза на Чарли Интел, че „ремастър на Call of Duty Modern Warfare 3, кампания или мултиплейър, не съществува. Всеки слух, който казва друго, е неверен.“

Нов фокус за Call of Duty

Въпреки че ремастерът на Call of Duty Modern Warfare 3 е донякъде очевиден, фокусът на франчайза също се измести много от миналата година. С пускането на Call of Duty Warzone издателят има върху какво друго да се съсредоточи, защото играта Battle Royale е не само изключително популярна, но и носи много пари.

В допълнение, различните студиа, разбира се, ще продължат да работят по годишните издания. Така например новата част от франчайза трябва да излезе тази есен, за която официално все още не се знае много. Има слухове, че играта се казва Call of Duty Vanguard и че действието ще се развива по време на Втората световна война. Това е само алтернативна версия, в която войната продължава през 50-те години.

Популярна тема