GoldenEye 007 е подновена

Съдържание:

GoldenEye 007 е подновена
GoldenEye 007 е подновена
Anonim

В ерата на Nintendo 64 GoldenEye 007 беше един от най-обичаните шутъри от първо лице на пазара. За съжаление, играта никога не е била преиздавана след това. Но от известно време се носят слухове, че това най-накрая ще се случи тази година.

Сега компанията, която притежава много търговски марки, свързани с Джеймс Бонд, поднови няколко, включително GoldenEye 007, съобщава VGC. По-рано, постиженията на Xbox за играта бяха внезапно открити, което предполага, че бракуван ремастър за Xbox 360 се взема отново. Подновяването на търговската марка за играта се вписва добре в това развитие.

Не много отдавна дори се твърдеше, че скоро ще бъде разкрит ремастър на GoldenEye 007. Това разкриване не беше предстоящо, но е възможно да е свързано с нахлуването в Украйна. Съветският съюз играе важна роля в историята на GoldenEye, така че може би новините за играта са били възприети като неподходящи.

Джеймс Бонд става на 60

Франчайзът на филма за Джеймс Бонд навършва 60 години през 2022 г. Това ще бъде поводът, за който ще бъде пуснат предполагаемият ремастър на GoldenEye 007. Дори и ремастерът да не съществува въпреки всички слухове и забележителни съвпадения, винаги има игра на Джеймс Бонд на път от екипа зад скорошната трилогия Hitman.

Популярна тема