GTA 4 също ще получи ремастерирана версия през 2023 г.

Съдържание:

GTA 4 също ще получи ремастерирана версия през 2023 г.
GTA 4 също ще получи ремастерирана версия през 2023 г.
Anonim

Докато много фенове очакват с нетърпение нова част от франчайза на GTA, Rockstar изглежда по-заинтересовани от преосмисляне на стари, познати игри. Например, можем да очакваме следващото поколение версия на GTA 5 през следващата година - която трябваше да бъде пусната този месец - и GTA The Trilogy - Definitive Edition беше пусната тази седмица.

И може да не спре дотук, ако вярваме на последните слухове. Лийкърът RalphsValve в Twitter твърди, че GTA 4 също ще получи ремастерирана версия на Rockstar. Независимо дали слухът има някаква истина, ще трябва да изчакаме още малко. Лийкърът се появи едва наскоро, но междувременно вече сподели някои интересни слухове, включително за Call of Duty 2022.

Няма мултиплейър за GTA 4 Remaster

Според слуховете за актуализираната версия на GTA 4, играта няма да бъде пусната ексклузивно за следващото поколение конзоли и PC, но също и за PS4 и Xbox One. Това е поразително, защото изданието нямаше да бъде до 2023 г. Към този момент бяхме в етапа на живот на конзолите от следващо поколение от три години и обикновено не излизат много заглавия за различни поколения.

Съобщава се, че ремастерираната версия няма да има мултиплейър. Феновете обаче могат да започнат с Episodes from Liberty City, различните DLC пакети, които са пуснати за GTA 4.

Популярна тема