„Изтече голям римейк на PS5 от декември“

Съдържание:

„Изтече голям римейк на PS5 от декември“
„Изтече голям римейк на PS5 от декември“
Anonim

Изглежда, че класическият Chrono Cross на Square Enix идва за PlayStation 5. По-рано имаше слухове, че PlayStation ще обяви голям римейк около Коледа. Писателят на XboxEra Ник Бейкър сега твърди, че това ще бъде Chrono Cross.

Бейкър сподели тази информация в скорошен епизод на подкаста на XboxEra, наричайки играта ремастър. Според Бейкър ремастерът няма да бъде пуснат само за PlayStation 5 конзоли. Според неговата информация играта е мултиплатформена, но не е ясно за кои платформи става дума.

Chrono Cross беше включен в изтичането на информация за играта GeForce Now на Nvidia

През септември изтече огромен списък от заглавия поради изтичане на информация за играта GeForce Now на Nvidia. Удивително е, че „Chrono Cross Remastered“може да бъде намерен в този огромен списък. Не всичко в този списък се оказа правилно, но някои игри от списъка, като например GTA Remastered Trilogy, наистина съществуваха.

Chrono Cross беше пуснат за първи път през 1999 г. в Япония за оригиналната PlayStation. Играта дойде в Съединените щати през следващата година, но играта така и не стартира официално в Европа. Играта се развива в същия свят като Chrono Trigger. Играта проследява момче на име Серж, което се опитва да разкрие истината за два паралелни свята.

Популярна тема