Ревю на трилогията на Crysis Remastered - старо, но злато

Съдържание:

Ревю на трилогията на Crysis Remastered - старо, но злато
Ревю на трилогията на Crysis Remastered - старо, но злато
Anonim

Графично, Crysis Remastered Trilogy наистина изскача от екрана ви. Никога не е било по-приятно да се върнеш в среда, пълна с кръвопролития, убийства и непредумишлени убийства. Тъмният свят на Crysis получи значително подобрение, що се отнася до графичната производителност. Например, героите имат повече текстура и средата е по-динамична от всякога. Сега не е нужно да пропускате нито едно стръкче трева или бръчка.

За съжаление, особено първата част страда от доста настоящи времена за зареждане, когато просто влизате във важна част. В един момент стреляте в дивата природа, а в следващия можете да направите три чаши кафе и да разходите кучето, преди да можете да продължите към този последен шеф.

Всъщност открихме този проблем само в първата част на трилогията. След като сте преминали през това, наистина не е нужно повече да се тревожите за това. Накратко, втората и третата част се чувстват като влак NS, който най-накрая пристига навреме на перона след 2 часа закъснение.

Image
Image

Голяма открита топка

Като Nomad в Crysis можете да контролирате как се биете с врага. Ти тихо ли го правиш? Или ще се изправите срещу врага с възможно най-много шум и куршуми? Вашият нанокостюм ви позволява да правите тези избори и, например, също така ви позволява да скачате по-високо, по-далеч и по-бързо и да правите други неща, които обикновено не бихте могли да правите. Разбира се, това има вкус като много опции и за щастие сме възнаградени.

В първата част на трилогията виждаме някои по-линейни части, но особено във втората и третата част тя доста изсъхна. Тук на пръв поглед линейно изградените нива са разделени на различни части, така че лесно можете да изберете как ще подходите към това. Един път пълзиш зад гърба на враг, за да му прережеш гърлото, а друг път се натъкваш на опасност с огромен арсенал от оръжия. Този оръжеен арсенал може да се коригира и надгражда по всяко време на играта. По този начин никога няма да бъдете стресирани, когато сте по средата на битка и се чувствате сякаш стреляте с грах по някого.

Това, което е характерно за Crysis, е нанокостюмът. Освен това в този Remaster това е чудесно за контрол. Особено във втората и третата част на трилогията наистина имахме усещането, че наистина имате свръхестествени сили. Това се дължи главно на добре смазания геймплей и бързите времена за реакция. Колко хубаво е веднага да покосиш някого с гигантски скок и след това да застреляш партньора му в главата от няколкостотин метра.

Image
Image

Особено по-добре при следващо поколение

Хората, които са играли игрите на Xbox 360 или PS3, вероятно знаят, че игрите също имат страхотен мултиплейър режим. За съжаление, този режим не може да бъде намерен в Remastered изданието на трилогията. За щастие можем да запълним тази празнота с три отделни кампании, които осигуряват приблизително десет часа игра всеки път.

тези три кампании са доста различни една от друга. Виждаме това отразено в това как играят частите, но най-вече как изглеждат. Първата част всъщност играе точно както преди, но преди всичко изглежда много по-добре.

втората и особено третата част са се подобрили не само по отношение на графиката, но и особено по отношение на стила на игра. Тук изборът е много по-голям и можете да се справите с всяка мисия по свой начин. Това за съжаление беше по-слабо отразено в първата част. Големите фенове на Crysis просто ще се насладят на трите части, но ако се потопите в игрите без предварителни познания, може просто Crysis 1 да бъде разочароваща.

Това, което е особено поразително е, че играчите от следващо поколение ще се възползват най-много от Remastered заглавията. Например, игрите могат да се играят при 60 кадъра в секунда с 4K динамична резолюция и игрите като цяло са много по-хубави на тези конзоли.

За първи път Crysis може да се играе и на Nintendo Switch. Тук играчите трябва да се задоволят с резолюция, малко по-ниска от 1080p, ако конзолата е закачена. За джобните фанатици сред нас играта работи с малко по-ниска разделителна способност от 720p, но честотата на кадрите остава стабилна около 30 кадъра в секунда. Истинските фенове на Crysis все пак ще предпочетат по-голяма графична производителност на версията от следващо поколение, но разбира се също е страхотно да можете да вземете Crysis в автобуса, влака или самолета.

Image
Image

Crysis Remastered Trilogy - Много иновации, но все още твърде стар

Жалко е, че Crysis Remastered Trilogy страда от няколко проблема, включително зареждането на мисията и все още линейния стил на игра на първата част. Ако отидете само на втората и третата част на трилогията, ще бъдете залети с красиви среди, страхотен геймплей и истинска иновация. Crysis Remastered Trilogy със сигурност е заслужен ремастър, но особено за истинските фенове. Ако се потопите в тези заглавия без предварителни познания, вероятно ще останете разочаровани.

Плюсовете и минусите

  • Много иновации във втората и третата част
  • Красива среда
  • По-малко линеен
  • Следващо поколение пръски от екрана…
  • …но това не се отразява на по-старите конзоли
  • В първата част липсва любов и обновяване
  • Дълги времена за зареждане

Препоръчано: