Remaster класически шутър ще бъде разкрит скоро

Съдържание:

Remaster класически шутър ще бъде разкрит скоро
Remaster класически шутър ще бъде разкрит скоро
Anonim

GoldenEye 007 беше икона на Nintendo 64, но преизданията на играта бяха трудни през годините. Например евентуален ремастър на играта изисква разрешение от Nintendo, Microsoft (която пое разработчика на играта) и филмовото студио за Джеймс Бонд MGM. Сега най-накрая щеше да е време това да се случи.

Франчайзът на филма за Джеймс Бонд навършва 60 години тази година и за да отпразнуваме, най-емблематичната игра за свързване ще получи ремастър. Според Джеф Гръб първоначално ремастерът ще бъде обявен от Microsoft. Той очаква това да се случи през следващите седмици.

Ремастърът на GoldenEye 007 не е напълно неочакван

Слухът за ремастер на GoldenEye 007 не е напълно неочакван. Наскоро, например, бяха забелязани постижения на Xbox за играта. Изглежда не е било случайно. Ремастерът също може да е причина играта наскоро да бъде разрешена за продажба в Германия. Това е така, защото стара забрана на заглавието е преразгледана.

Все още не е ясно дали играта ще дойде на платформи, различни от Xbox. Не изглежда невъзможно, особено след като играта очевидно се нуждае от разрешение от Nintendo, за да бъде пусната отново. Тъй като Switch получи селекция от игри за Nintendo 64 от миналата година, вече има платформа, на която може да бъде пуснат ремастър на GoldenEye 007.

Популярна тема