Remedy Entertainment правят римейкове на Max Payne

Съдържание:

Remedy Entertainment правят римейкове на Max Payne
Remedy Entertainment правят римейкове на Max Payne
Anonim

Първите две игри на Max Payne вече са на около двадесет години. За съвременна публика биха могли да използват малко боя. Ето защо Remedy и Rockstar измислят римейкове на игрите.

Max Payne и Max Payne 2: The Fall of Max Payne първоначално се появиха през 2001 и 2003 г. По това време игрите бяха високо ценени. Особено нео-ноар обстановката и стрелбата с куршуми бяха много популярни.

Rockstar казват, че са щастливи да работят отново с Remedy за тези римейкове. Rockstar беше и издател на оригиналните версии. Remedy казва, че Max Payne винаги е заемал специално място в компанията. Разработчикът няма търпение да представи игрите на нова аудитория.

На кои платформи ще се появят римейковете на Max Payne?

Remedy прави римейковете като една игра за PS5 и Xbox Series X/S. Нищо не се казва за евентуално издание на предишното поколение конзоли, но не изглежда много вероятно. Играта е в процес на разработка, така че има голям шанс PS4 и Xbox One вече да не са актуални, докато играта бъде готова за пускане.

Също така не е ясно кога ще бъдат пуснати римейковете. Както споменахме, те са в процес на разработка, така че не е изненадващо. Във всеки случай ще мине известно време, преди Max Payne да се завърне.

Популярна тема