First Red Dead Redemption също получава PS5 и Series X remaster

Съдържание:

First Red Dead Redemption също получава PS5 и Series X remaster
First Red Dead Redemption също получава PS5 и Series X remaster
Anonim

Изглежда, че феновете на игрите Red Dead Redemption най-накрая получават това, което са искали от дълго време. По-рано вече имаше слухове, че ще има следващо поколение версия на Red Dead Redemption 2, но може да не спре дотук.

Според вътрешния човек Крис Клипел, който често е споделял новини за игрите на Rockstar в началото, също ще има ремастър или римейк на първата Red Dead Redemption за PS5 и Xbox Series X. Клипел споделя тази новина чрез Twitter.

Съобщава се също, че двете нови версии на игрите Red Dead Redemption ще бъдат пуснати едновременно като пакет, но не под името Outlaws Collection. Това име се появи по-рано при търговец на дребно, но според Klippel това няма да бъде официалното име на пакета.

Ремастърът на Red Dead Redemption 2 е отложен?

Вътрешният човек също твърди, че версията на Red Dead Redemption 2 за PS5 и Xbox Series X е трябвало да бъде обявена много по-рано. Това официално все още не е така. Причината, поради която съобщението беше отложено, според Klippel, е заради ремастъра на Red Dead Redemption.

Дали първата игра страда от проблеми при разработката или е било по-късно решение на Rockstar също да преработи тази игра, това оставя вътрешния човек по средата.

Популярна тема