„Версия от следващо поколение Red Dead Redemption 2 е отменена“

Съдържание:

„Версия от следващо поколение Red Dead Redemption 2 е отменена“
„Версия от следващо поколение Red Dead Redemption 2 е отменена“
Anonim

В началото на тази година най-накрая излезе дългоочакваната версия от следващо поколение на GTA 5. Че може да има и версия от следващо поколение на Red Dead Redemption 2, беше очевидно, предвид успеха на тази игра на PS4 и Xbox One. Но добре известният вътрешен човек на Rockstar Tez2 сега твърди, че версията на Red Dead Redemption 2 за PS5 и Series X вече няма да бъде налична.

Това е поредната игра, която чуваме, че Rockstar отлага. Tez2 по-рано съобщи, че ремастерите на GTA 4 и Red Dead Redemption 1 са били отменени. Kotaku също твърди, че не след дълго.

Причината би била, че Rockstar е изцяло фокусиран върху GTA 6. С тази игра компанията иска да надмине всички очаквания и това изисква много ресурси. Поради тази причина, например, компанията също ще спре значителни актуализации на Red Dead Online.

Ще има ли някога ремастъри на Red Dead Redemption?

Въпреки всичко, възможно е някой ден да има ремастър на Red Dead Redemption 2. От другите ремастъри, които бяха оставени настрана, някои източници вече посочиха, че Rockstar може да ги вземе отново, когато GTA 6 излезе Свършен. Това може да е вярно и за Red Dead Redemption 2, но това вероятно означава, че няма да видим версия за PS5 или Xbox Series X преди 2025 г.

Популярна тема