Феновете правят истинска HD версия на Resident Evil 4

Съдържание:

Феновете правят истинска HD версия на Resident Evil 4
Феновете правят истинска HD версия на Resident Evil 4
Anonim

Крис Моралес и Албърт Мартин, двамата дизайнери, стартираха този Resident Evil 4 HD Project 1.0 преди осем години. Всичко, което този мод ще направи, когато излезе през февруари, е да направи така обичаната игра да изглежда още по-добре. Двамата дизайнери поеха това предизвикателство в отговор на Resident Evil 4 Ultimate HD Edition, издадено за PC през 2014 г. Това издание е направено от Capcom, но не замени всяка текстура в играта с високо качество. Моралес и Мартин успяха в това.

Ремастерираното издание е достъпно само след закупуване на Resident Evil 4 в Steam. Изданието на Morales and Martin не е отделна игра, а мод за Resident Evil 4. Пуснат е и трейлър за мода, който разказва какво е променено. Също така получаваме първо впечатление как ще изглежда играта с мода. Например, героите имат по-подробно лице и околната среда получава повече цвят и детайли.

Цялото внимание към мода Resident Evil 4

Двойката прие тази ремастерирана версия много сериозно, дори пътува до Уелс и Испания, за да изясни определени детайли. Мартин направи снимки на тези места, точно както направи Capcom, за да картографира по-добре околната среда. Целта на Моралес и Мартин е да дадат на геймърите по-добро изживяване във вече стабилната игра на ужасите.

Популярна тема