Римейкът на Dead Space отложен за 2023 г.

Съдържание:

Римейкът на Dead Space отложен за 2023 г.
Римейкът на Dead Space отложен за 2023 г.
Anonim

Популярната научнофантастична игра на ужасите Dead Space получава римейк за по-новото поколение конзоли. Въпреки че от известно време се говори, че римейкът на Dead Space идва, изглежда ще трябва да почакаме още малко за играта.

Потокът на живо с отговори

Римейкът на играта няма да излезе тази година, а в началото на 2023 г. Това казва журналистът Джеф Гръб. Поточно предаване на живо, фокусирано върху Dead Space Remake, ще бъде излъчено тази вечер. Така че това трябва да е идеалният момент да потвърдите или развенчаете всички слухове. Джеф Гръб каза в платеното си шоу Grubbsnax, че римейкът на добре познатото приключение ще бъде преместен.„Сега вероятно ще излезе през 2023 г. Вече няма да излиза през октомври, сега са насочени към началото на 2023 г.“, каза Джеф Гръб в шоуто си.

Настроенията бавно се повишават и слуховете се разрастват около римейка на популярната игра. Това не е изненадващо, защото не само самата игра е известна с големия си успех, часовникът тиктака и предаването на живо с повече информация наближава.

Историята на Dead Space

В Dead space отивате на приключение с Isaac Clarke, който трябва да се бие срещу някои странни чудовища на космически кораб. Той рискува живота си в търсене на изгубената си приятелка Никол. Играта беше добре приета при пускането й и също така е известна със своята мрачна и вълнуваща атмосфера.

Гледайте трейлъра за римейка на Dead Space тук

Едва ли може да бъде друго освен това, че ще бъде страхотно изживяване да изживеете същото приключение на най-новото поколение конзоли. Dead Space първоначално излезе през 2008 г., така че разликата в графиките ще бъде доста голяма. Новият римейк идва за PlayStation 5, Xbox Series X и PC.

Популярна тема