Final Fantasy 9 римейк още по-близо след обявяването на Kingdom Hearts 4

Съдържание:

Final Fantasy 9 римейк още по-близо след обявяването на Kingdom Hearts 4
Final Fantasy 9 римейк още по-близо след обявяването на Kingdom Hearts 4
Anonim

Миналата година множество нови игри бяха изтекли чрез datatamine от Nvidia GeForce Now, включително някои от Square Enix. Kingdom Hearts 4 също беше в този списък. След като играта е официално потвърдена, римейкът на Final Fantasy 9 е единствената игра на Square Enix в списъка, която все още не е обявена. Така че изглежда само въпрос на време тази игра също да бъде потвърдена.

Final Fantasy VII Remake и Chrono Cross

Списъкът също така включва PC версия на Final Fantasy VII Remake и ремастър на Chrono Cross. И двете игри вече са излезли. Nvidia потвърди съществуването на списъка по това време, но твърдеше, че се основава на спекулации и нищо не е сигурно. Досега повечето от заглавията в списъка са официално разкрити.

Оригиналната Final Fantasy 9 беше пусната през 2000 г. за PlayStation и веднага беше добре приета. През 2010 г. играта беше преиздадена като PS1 Classic за PS3, PSP и PlayStation Vita. Също през 2016 г. играта беше преиздадена, този път за PC, PS4, Nintendo Switch и Xbox One. Тази версия вече имаше някои дребни графични подобрения.

Остава да видим дали римейкът на Final Fantasy 9 наистина се работи. Междувременно феновете могат да очакват с нетърпение Final Fantasy 16 и Final Fantasy VII Remake Част 2.

Популярна тема