Служител на Naughty Dog издава таен римейк на CV

Съдържание:

Служител на Naughty Dog издава таен римейк на CV
Служител на Naughty Dog издава таен римейк на CV
Anonim

The Last of Us е едно от най-успешните заглавия, издавани от Naughty Dog през последните десет години. Въпреки че играта не е много остаряла, от известно време се носят слухове, че се работи по римейк. Автобиографията на QA служител на Naughty Dog налива масло в огъня.

Това е така, защото се казва, че той е тествал "необявен проект за римейк". Тъй като The Last of Us е големият слух в това отношение, много хора заключават, че това е за какво става въпрос. Това също ще съответства на предположението, че играта е почти готова.

Наскоро също се смяташе, че друг служител на Sony дразни тази нова версия на The Last of Us. Разбира се, The Last of Us никога не беше изрично споменат, тъй като Sony и Naughty Dog не биха се зарадвали на това. И все пак проектът сега изглежда е публична тайна.

Image
Image

Последният от нас или Uncharted?

Има още една малка възможност за този необявен проект. Наскоро нов рекрутер от Naughty Dog говори за защита на наследството на Uncharted, което може да включва нови версии на по-стари заглавия. В същото време току-що излезе ремастер на Uncharted 4, така че може би е малко рано да се направи и римейк на Uncharted.

Популярна тема