Game Mania анулира предварителните поръчки на Prince of Persia Remake

Съдържание:

Game Mania анулира предварителните поръчки на Prince of Persia Remake
Game Mania анулира предварителните поръчки на Prince of Persia Remake
Anonim

Лоши новини за всеки, който очаква с нетърпение римейка на Prince of Persia Sands of Time. XGN научи от собствени източници, че предварителните поръчки за римейка са отменени от Game Mania. В имейла до клиентите, поръчали предварително Prince of Persia Remake, Game Mania каза, че „доставчикът обяви, че за съжаление играта вече не се предлага“. В резултат на това магазинът е „принуден да анулира предварителната поръчка“.

Клиентите, платили предварителна поръчка за доставка до дома, ще получат парите си обратно в края на седмицата. Ако сте направили депозит в някой от магазините на Game Mania, можете да поискате парите обратно при следващото си посещение в магазина.

Отменен ли е Римейкът на Принца на Персия изобщо?

С анулирането на предварителните поръчки, изглежда, че Ubisoft е сложил край на разработката на Prince of Persia Sands of Time Remake. Това изглежда е било голямо решение, но не е голяма изненада. Разработката на играта страда от проблеми от известно време.

Например, римейкът трябваше да излезе през 2020 г., но пускането по-късно беше отложено за 2021 г. След това Ubisoft обяви, че играта вече няма да се прави в Индия, а е преместена в тяхното студио през Монреал. Така че вече може да е готово за римейка на Prince of Persia Sands of Time.

Популярна тема