„Издаването на римейка на The Last of Us е тази есен“

Съдържание:

„Издаването на римейка на The Last of Us е тази есен“
„Издаването на римейка на The Last of Us е тази есен“
Anonim

В скорошен епизод на Kinda Funny Gamescast, добре познатият вътрешен човек Джеф Гръб каза, че е чул някои неща за издаването на римейка на The Last of Us. Гръб казва, че „винаги чува“римейка, който излиза тази година. Той трябваше да се появи специално тази есен.

Тази оценка е в съответствие със съобщение от Том Хендерсън от по-рано тази година. Хендерсън също каза, че играта ще бъде пусната през втората половина на тази година. Това сега изглежда е последното тримесечие.

Римейк на The Last of Us може да изглежда ненужен за мнозина, но сега има много неща, които го сочат. От повече от година се носят слухове, за които изглежда допринасят и служителите на Naughty Dog. Просто все още няма сигурност, защото няма съобщение.

Какво очакваме от The Last of Us Remake?

Тъй като римейкът на The Last of Us все още не е разкрит, нямаме и кадри от играта. Все пак можем да направим оценка как ще изглежда играта. Според слуховете, римейкът ще бъде направен в двигателя на The Last of Us Part II, така че приликите с тази игра по отношение на графика и геймплей са очевидни.

Популярна тема