Изтече датата на пускане на римейка на Last of Us

Съдържание:

Изтече датата на пускане на римейка на Last of Us
Изтече датата на пускане на римейка на Last of Us
Anonim

Изглежда, че излизането на римейка на The Last of Us е през септември. За да бъдем точни, играта трябваше да излезе на 2 септември. Това изглежда твърди акаунт в Twitter, наричащ себе си (по подходящ начин) The Snitch.

Акаунтът е публикувал туит с текст „ЧАСТ 1“, последван от горепосочената дата. За мнозина логичното заключение е, че това се отнася за The Last of Us Part 1, тъй като продължението се нарича Part 2 и има няколко други известни игри, които използват тази специфична формулировка. С Emoji се подразбира, че играта идва за PlayStation и PC, както става все по-често.

Сничът има много малко туитове в акаунта си, така че има добро зърно сол. Все пак туитовете, които могат да бъдат намерени в акаунта, са изключително точни. Например, миналата седмица целият състав на State of Play беше туитнат и акаунтът, озаглавен Overdose, излезе преди Том Хендерсън да напише за тази нова игра на Kojima.

The Last of Us римейк на Summer Game Fest?

Информацията от The Snitch досега изглежда излиза онлайн малко преди съобщение или по-голямо съобщение. По случайност утре ще има голямо представяне на игри под формата на Summer Game Fest. Sony също работи върху това, така че най-накрая може да видим потвърждение и дата на пускане на дългоочаквания римейк.

Популярна тема