Римейк на любимата PS2 игра носи много промени

Съдържание:

Римейк на любимата PS2 игра носи много промени
Римейк на любимата PS2 игра носи много промени
Anonim

Според NateTheHate2, Silent Hill 2 Remake също ще има нови краища и нови пъзели. Според Twitterer, тази игра ще бъде ексклузивна за PlayStation конзола. Това би означавало, че феновете на Xbox ще трябва да изчакат още малко за играта.

Официално все още не е ясно дали Bloober Team работи по играта. NateTheHate е добре познат вътрешен човек, който изтича информация рано чрез собствените си източници. Ето защо сега трябва да изчакаме екипът на Bloober или издателят Konami да направят съобщение за проекта.

Още Silent Hill игри в процес на разработка

Все пак Konami изглежда сериозно се интересува от стария й IP. NateTheHate2 също казва, че идват още игри и странични истории за франчайза на Silent Hill. Феновете на Pyramid Head могат да очакват с нетърпение още от тези ужасяващи игри на ужасите.

Ще има и нова основна игра. Моментът за това изглежда подходящ, тъй като изминаха около 10 години от основното издание на серията игри на ужасите.

Silent Hills на Kojima беше отменен

Последният път, когато Silent Hill беше възроден през 2015 г. Тогава имаше и проект на не кой да е, а Хидео Коджима. Norman Redus също трябваше да вземе участие в нея, но играта беше отменена, когато Kojima и Konami се разделиха. За съжаление към днешна дата не е открит нов живот за този проект. Можете да прочетете какво се обърка там.

Популярна тема