The Last of Us PS5 Remake Геймплей изтече

Съдържание:

The Last of Us PS5 Remake Геймплей изтече
The Last of Us PS5 Remake Геймплей изтече
Anonim

Откакто се появиха слухове за римейк на The Last of Us, много фенове се чудеха дали това наистина е необходимо. Въпреки че е неоспоримо след официалното съобщение на играта, че римейкът изглежда по-добре в сравнение с оригинала, остава въпросът за геймплея. Ник Бейкър от XboxEra получи няколко клипа и екранни снимки от анонимен източник и след това ги сподели в Twitter.

Кадрите показват Джоел и Ели в две различни битки. Трети клип показва как изглежда работната маса за персонализиране на оръжия. Много изображения не изглеждат съвсем правилни по отношение на цвета. Ник Бейкър подозира, че е имало проблем с настройките на записващото оборудване.

Вижте и нови опции за The Last of Us Part 1

В допълнение към геймплея, изтекоха и някои екранни снимки, показващи например кои бутони какво правят, но също и какви опции има играта по отношение на производителността. Подобно на много игри за PS5, има режим на най-висока разделителна способност при 40 кадъра в секунда и опция за динамична разделителна способност при 60 кадъра в секунда. Изглежда също има опция за отключена честота на кадрите, при условие че вашият телевизор поддържа VRR.

Прочетете също: The Last of Us Part 1 е готова за пускане

Други екранни снимки показват много опции за достъпност. Изглежда, че са поне толкова, колкото в The Last of Us Part 2. Това е добра новина, защото тази игра получи много похвали за своята достъпност.

Популярна тема