PS5 римейкът на The Last of Us идва за компютър много скоро

Съдържание:

PS5 римейкът на The Last of Us идва за компютър много скоро
PS5 римейкът на The Last of Us идва за компютър много скоро
Anonim

По време на Summer Game Fest, Sony най-накрая представи отдавна носения слух римейк на The Last of Us за PS5. Веднага беше дадена и дата на пускане (2 септември), но само за PS5. Тези, които се притесняват, че ще отнеме много време преди да се появи PC версията, могат да въздъхнат с облекчение, ако вярваме на разработчик на играта.

Jonathan Benainous работи като старши художник на текстури на околната среда за The Last of Us Part 1. В Twitter фен му каза да очаква с нетърпение пускането на играта за компютър. Benainous отговори, че PC версията ще бъде "малко по-късно, но много скоро след пускането на PS5".

Разбира се, всеки има различна представа за това, че правото е „много бързо“, така че все още е въпрос на седмици или месеци. Все пак звучи, че пускането на компютъра все още може да падне през тази календарна година. Ще трябва да изчакаме съобщение от Sony, за да сме сигурни.

Прочетете също: Marvel's Spider-Man преминава към компютър тази година

The Last of Us Part 1 изтече в голяма степен

Въпреки че трябва да изчакаме още малко, за да играем The Last of Us Part 1, наскоро изтекоха доста изображения. Скоро последва нов трейлър с подробности за играта. Изтеклите подробности включват също впечатляващ брой опции за достъпност, които са сравними с тези в The Last of Us Part 2.

Популярна тема