The Last of Us PS5 Remake получава нови режими на игра

Съдържание:

The Last of Us PS5 Remake получава нови режими на игра
The Last of Us PS5 Remake получава нови режими на игра
Anonim

По-рано тази седмица изтекоха първите изображения на PS5 римейка на The Last of Us и сега Sony току-що пусна официален геймплей. Трейлър на римейка беше пуснат в YouTube канала на PlayStation в четвъртък вечерта.

Визуалните изображения изглеждат много впечатляващи благодарение на новите възможности на PlayStation 5, въпреки че това всъщност не е изненада, тъй като първата част за PlayStation 3 вече изглеждаше красиво. Разработчикът Naughty Dog донесе повече от просто графично подобрение на римейка.

Трейлърът обяснява как AI на противниците е подобрен, за да даде на играчите по-реалистично изживяване. По този начин враговете вече няма да тичат към вас, докато сте готови с пушка в ръце. Не само враговете получават по-добра интелигентност, но и вашите спътници, като Ели и други NPC, които ви помагат.

Нови режими в The Last of Us

Може би най-интересното допълнение към The Last of Us Part 1 са новите режими на игра. В римейка на играчите, които търсят истинско предизвикателство, ще бъде дадена възможност за permadeath run. Това означава, че ако умрете, цялата ви игра незабавно приключва.

Освен това, във версията на играта за PS5 ще има и режим Speedrun. Идеално, ако искате да прецените кой е най-добрият в The Last of Us с приятелите си. Можете да направите това скоро, защото римейкът ще бъде пуснат на PS5 на 2 септември и по-късно за PC.

Популярна тема