Римейкът на Star Wars Knights of the Old Republic е отложен за неопределено време

Съдържание:

Римейкът на Star Wars Knights of the Old Republic е отложен за неопределено време
Римейкът на Star Wars Knights of the Old Republic е отложен за неопределено време
Anonim

Досега не сме виждали много от римейка на Star Wars Knights of the Old Republic. Само кратък тийзър с Дарт Реван показа разработчика Aspyr по време на PlayStation Showcase, обявявайки разработката.

Според Джейсън Шрайер от Bloomberg има основателна причина за това, тъй като му е казано, че нещата в студиото не вървят гладко. Съобщава се, че художественият директор Джейсън Майнор и дизайнерският директор Брад Принс са били внезапно уволнени и римейкът на Star Wars KOTOR е отложен за неопределено време. Ръководството на Aspyr не е посочило точна причина на служителите, съобщава Шрайер.

Възможна причина за забавянето е демонстрация на Star Wars Knight of the Old Republic, направена от Aspyr. Съобщава се, че разработчикът е бил много доволен от визуализациите, но когато демонстрацията беше показана на Lucasfilm и Sony в края на юни, издателите бяха по-малко доволни.

Все още ли излиза римейкът на Star Wars KOTOR?

Според Шрайер, планът на Aspyr беше действително да пусне играта в края на тази година, но негативното приемане от Sony и Lucasfilm сложи край на тези планове. Вътрешно, сега щеше да е поставена нова цел за 2025 г., което е доста драстична разлика.

Така че може да се окаже, че разработчикът се връща чак до чертожната дъска и започва проекта почти от нулата. Във всеки случай, изглежда, че римейкът на Star Wars Knight of the Old Republic няма да види бял свят за известно време.

Популярна тема