На тази дата ще стартира HBO Max в Холандия

Съдържание:

На тази дата ще стартира HBO Max в Холандия
На тази дата ще стартира HBO Max в Холандия
Anonim

Изглежда, че е годината на стрийминг услугите в Холандия, с пристигането на Viaplay, SkyShowtime и разбира се HBO Max. За феновете на страхотни сериали като Game of Thrones, Succession и The Sopranos, HBO Max е услугата, която да очаквате с нетърпение. Следователно услугата за стрийминг изглежда е основен конкурент на Netflix у нас. Все още обаче не е обявена дата на излизане на HBO Max. Но това вече се промени.

Чрез Twitter HBO Max обяви, че стрийминг услугата ще стартира в Холандия на 8 март. Следователно слуховете, че новата услуга ще дойде в края на февруари, са просто погрешни. В Twitter компанията също така посочи, че ще представи приложение за „всички популярни устройства“.

Така че трябва да сме търпеливи малко повече от месец, преди да можем да се насладим на цялото съдържание, което HBO Max може да предложи. Това не е само HBO, но и Warner Bros., Cartoon Network и др. Филми на Warner Bros. ще излезе на HBO Max 45 дни след пускането си по кината без допълнителни разходи. Така че услугата за стрийминг не начислява скъпи такси за Premier Access, както прави Disney+.

Каква е цената на HBO Max?

Сега, когато премиерната дата на HBO Max е обявена, зрителите чакат само цената. Това остава загадка за известно време, но е ясно кога ще бъде обявена цената. Това ще стане ясно в края на февруари.

В Съединените щати има две опции за абониране за HBO Max. За $9,99 имате абонамент с реклами и за $14,99 на месец можете да гледате цялото съдържание без реклами.

Популярна тема