„Римейкът на Star Wars KotOR е прехвърлен в друго студио“

Съдържание:

„Римейкът на Star Wars KotOR е прехвърлен в друго студио“
„Римейкът на Star Wars KotOR е прехвърлен в друго студио“
Anonim

Миналия септември беше разкрито, че класическата и обичана игра от Междузвездни войни Knights of the Old Republic (известна още като KotOR) получава римейк за PS5. Този римейк е разработен от Aspyr Media. Това студио е пренасяло класически Star Wars игри на модерни платформи и преди, така че изглеждаше като логичен избор.

Но наскоро стана ясно, че развитието на римейка на KotOR изобщо няма да върви добре. Aspyr щеше да покаже изображения на Lucasfilm и Sony, от които тези компании със сигурност не бяха впечатлени. Съобщава се, че играта е отложена за неопределено време в резултат на това.

Тримесечните данни на Embracer Group, собственик на Aspyr, сега също показват, че AAA проект се е преместил в друго студио. Knights of the Old Republic не се споменава изрично, но се твърди, че качеството е основната причина за преминаването към друго студио. Имайки предвид предишните доклади за KotOR, не е лоша идея това да е преместеният проект.

Кога излиза римейкът на Knights of the Old Republic?

Групата Embracer казва, че превключването на разработчиците няма да причини големи забавяния. Вече се твърди, че играта няма да бъде пусната до 2025 г. поради всички проблеми. Въпреки това преди имаше слухове за пускане през 2023 г.

Популярна тема