Това е моментът, когато Viaplay идва в Холандия

Съдържание:

Това е моментът, когато Viaplay идва в Холандия
Това е моментът, когато Viaplay идва в Холандия
Anonim

Viaplay е насрочено за 1 март 2022 г. Можете да очаквате новата стрийминг услуга този вторник. Моля, обърнете внимание, че Viaplay не се предлага само като услуга за стрийминг.

В допълнение към услугата за онлайн стрийминг, Viaplay идва и в Ziggo, KPN и T-Mobile. Различни сделки са сключени с тези партньори, така че клиентите на тези доставчици да могат също да гледат Viaplay чрез своя телевизор. Просто има различни цени за това. За щастие сме изброили разходите за Viaplay за вас тук.

Ако искате да използвате услугата като услуга за стрийминг, Viaplay също има самата оферта. Всеки, който се абонира за една година преди 1 март, датата на пускане на Viaplay в Холандия, плаща само 99 евро за тази първа година. Така че спестявате 69 евро с първата си година на Viaplay.

Image
Image

Viaplay идва с много съдържание

При стартирането на Viaplay можете да очаквате много друго съдържание в допълнение към Формула 1. Първите шест Viaplay Originals вече са обявени. Освен това имаме и пълен преглед на всичко, което можете да очаквате от офертата на Viaplay.

Поразително е, че не всички спортни стълбове са налични веднага. Например Висшата лига няма да дойде във Viaplay до лятото. Настоящият сезон все още се завършва в Ziggo Sport.

Прочетете повече за Viaplay? След това бързо проверете всичко, което трябва да знаете за Viaplay.

Популярна тема