Viaplay иска да стане една от най-големите стрийминг услуги в Холандия с F1

Съдържание:

Viaplay иска да стане една от най-големите стрийминг услуги в Холандия с F1
Viaplay иска да стане една от най-големите стрийминг услуги в Холандия с F1
Anonim

През последните месеци стана ясно, че Viaplay иска да започне добре в Холандия. Преди някой да е чул за Viaplay, беше разкрито, че услугата е купила правата за Формула 1 в Холандия. Зрителите вече не могат да включват Ziggo за седмичната си част от F1, сега трябва да направят това във Viaplay.

Услугата за стрийминг е нещо повече от Формула 1 и други спортове на живо, като Висшата лига и футболната Бундеслига. В допълнение към спорта, абонатите могат да се насладят и на Viaplay Originals, големи филми и холандски продукции. Според изпълнителния директор Андерс Йенсен това е ключът към успеха на Viaplay в Холандия, казва той в разговор с NU.nl.

Това не е лесна работа, защото в Холандия двете споменати стрийминг услуги са най-големите. Дори стрийминг услуги с по-ниска месечна цена, като Disney+ и Amazon Prime Video, не се доближават. Освен това Viaplay е дори по-скъп от тези стрийминг услуги с 13,99 евро на месец - въпреки че все още можете да се възползвате от много отстъпки.

Холандска стрийминг услуга за холандска публика

Според Дженсън, абонатите наистина получават много за цената и те гледат и в дългосрочен план. Целта на Viaplay е да се превърне в холандска стрийминг услуга за холандска публика. Следователно услугата ще „инвестира в холандския пазар и ще даде шанс на създателите на съдържание“.

Холандската страна на Viaplay ще започне незабавно, защото услугата вече обяви две собствени серии. В допълнение, холандски екип на Viaplay ще бъде изпратен на Гран При през предстоящия сезон на Формула 1, включително двама коментатори. Следователно амбицията със сигурност е налице, но дали това е достатъчно, бъдещето ще покаже.

Популярна тема