Тези холандци все още участват в Уимбълдън

Съдържание:

Тези холандци все още участват в Уимбълдън
Тези холандци все още участват в Уимбълдън
Anonim

Botic of the Sand Scallop

Започваме с Ботик ван де Зандшулп, който играе първата си игра днес. 26-годишният холандец ще се състезава срещу 40-годишния Фелисиано Лопес, истински ветеран. Тези двамата ще се бият един срещу един в мач на сингъл в 15:15.

По-късно през деня ще се играят двойни мачове, където ще видим още повече холандци да блеснат. Там отново виждаме Ботик ван де Зандшулп. Той ще застане до Макензи Макдоналд, за да се изправи срещу Филип Полашек и Джон Пиърс.

Жан-Жулиен Роже

На двойки можем да се насладим на играта на 40-годишния, четирикратен шампион от Големия шлем Жан-Жулиен Рожер. Роджер вече има три титли на двойки. Rojer ще застане до Marcelo Arévalo, за да се изправи срещу Denis Kudla и Jack Sock.

Tallon Greek Rail

Tallon groenpoor е настоящият номер две холандски топ играч и е високо в класацията. Гръцката писта имаше голям успех на 27 юни, когато победи Фабио Фонини. Гръцката писта играе в мач на двойки с Оскар Оте срещу Уго Делиен и Федерико Кория.

Matwé Middelkoop

Виждаме и Matwé Middelkoop в мачовете на двойки. Този холандски топ играч вече има дванадесет ATP титли на двойки. Той със сигурност ще покаже най-добрата си страна тук в мачовете на двойки. Middelkoop е до Luke Saville, за да се изправи срещу Jordan Thompson и João Sousa.

Image
Image

Уесли Кулхоф

Уесли Колхоф също присъства в мачовете на двойки. Koolhof спечели първата си титла от Големия шлем на турнира French Open тази година. В мача на двойки на 28 юни Koolhof ще се изправи срещу Neal Skupski срещу Diego Schwartzman и Facundo Bagnis.

Arantxa руски

Това всички бяха джентълмени на терена днес. Но, разбира се, не спира дотук, защото имаме и нашите топ жени. Холандският Arantxa Russian някога е бил тенисист номер 1 при младите.

В един мач виждаме Arantxa Rus да играе срещу американката Catherine Harrison на 28 юни от 12:00 часа. Рускинята също ще играе в мач на двойки по-късно през деня, където ще застане до словачката Виктория Кужмова, за да играе срещу Дария Савил и Айла Томлянович.

Demi Schuurs и Ариан Хартоно

В мачовете на двойки виждаме 28-годишната Деми Шуурс, която вече има много титли. До Шуурс е холандката Ариан Хартоно.

Hartono е 26-годишна играчка, която също е спечелила доста титли, включително 12 титли на двойки на нейно име. Schuurs и Hartono се изправят срещу дуото от UK Eden Silva и Jodie Anna Burrage.

Розали ван дер Хоек

Розали ван дер Хоек е 27-годишна тенисистка, която е високо в ранглистата. За съжаление, тя все още не е успяла да получи титли. На 28 юни тя ще играе на двойки с Алисън Ван Уйтванк. Те играят срещу Марина Заневска и Кимбърли Цимерман.

Image
Image

Тим ван Райтховен

Tim van Rijthoven в момента е номер 105 в световната класация на играчите на един мач. Току-що получи този ранг. Вече знаем, че той е стигнал до мача в сряда, но не знаем кога ще играе или срещу кого. В момента Ван Райтховен е сензацията на Холандия, защото участва в тенис турнира чрез Wildcard.

Популярна тема