Актуализация - Новата PlayStation Plus вече стартира в Холандия

Съдържание:

Актуализация - Новата PlayStation Plus вече стартира в Холандия
Актуализация - Новата PlayStation Plus вече стартира в Холандия
Anonim

Актуализация - PS Plus игрите вече са налични и за изтегляне

Преобразувате ли своя абонамент за PlayStation Plus в PS Plus Extra или Premium, сега наистина можете да извлечете максимума от услугата. От днес могат да бъдат изтеглени над 400 игри за PlayStation 4 и PlayStation 5, до които имате достъп с по-скъпите версии на абонамента. Ако имате Premium, можете също да изтеглите класическите игри за PS1, PS2 и PSP.

Оригинална публикация

Европа очевидно не е високо в списъка на Sony. Новата форма на PlayStation Plus вече беше пусната в няколко азиатски страни в началото на месеца и малко по-късно в Съединените щати.

Сега най-накрая е наш ред да приветстваме трите нови нива на PlayStation Plus. Във всеки случай Sony стартира пускането на новия PS Plus рано, тъй като услугата вече е активна. Абонатите вече могат да видят в акаунта си, че абонаментът им е преобразуван, както и до кога е активен.

Също така беше възможно с трик да спечелите най-скъпата версия на PlayStation Plus, Premium, с много отстъпка. За да се възползвате напълно от това, трябва само да сключите абонамент за много години.

Какво представлява новата PlayStation Plus?

Новата концепция на PlayStation Plus представя на играчите три различни опции: PS Plus Essential, Extra и Premium. PlayStation Plus Essential всъщност е абсолютно същият като стария PlayStation Plus. Така че можете да играете онлайн с него и получавате няколко безплатни игри всеки месец. Следователно цената за това остава непроменена.

С Extra получавате много повече. Това ви дава достъп до списък с над 400 игри за PS4 и PS5, които могат да се играят безплатно, стига абонаментът ви да тече. Тази опция струва 13,99 евро на месец или 99,99 евро на година.

Следователно най-скъпата версия е PlayStation Plus Premium. За това получавате всички горепосочени предимства, но можете също да предавате поточно PS3 игри през облака и получавате достъп до каталог с оригинални PS1, PS2 и PSP игри. За Premium трябва да плащате 16,99 евро на месец или 119,99 евро на година.

Тази публикация е актуализирана на 23 юни 2022 г.

Популярна тема