Платената версия на Snapchat вече стартира и в Холандия

Съдържание:

Платената версия на Snapchat вече стартира и в Холандия
Платената версия на Snapchat вече стартира и в Холандия
Anonim

Snapchat е изключително популярно приложение за социални медии и прави почти всичките си пари от реклама. Сега Snapchat идва с нещо ново, Snapchat+. Snapchat+ е полезна функция в няколко други страни от края на юни, включително Франция, Германия и Съединените щати.

С Snapchat+ членовете получават достъп до изключителни функции, които потребителите, които не плащат, нямат. Сред тези нови функции, например, имате нова значка с икона на звезда, която можете да поставите в профила си, можете да изберете най-добър приятел завинаги и получавате приоритетни коментари за истории и емотикони за преглед на публикации. Snapchat също планира да предостави нови функции първо на плащащите потребители.

С функцията Най-добър приятел завинаги можете да дадете специален вид на най-добрия си приятел в списъка си с приятели, така че да можете да го намерите по-лесно. С новия приоритетен коментар за историята вашите коментари ще бъдат много по-забележими от тези на други потребители и следователно ще бъдат прегледани по-рано. Новото емоджи за преглед на публикация е емотикон, който се появява, след като някой види вашата снимка.

Огъването със Snapchat+ е голяма част от абонамента

Новите функции добавят много към Snapchat, новата значка и коментарите са повече за да направят акаунта ви да блесне, отколкото да са наистина нова функция. Те са хубави предимства и според компанията майка Snap повече от 1 милион души вече са закупили Snapchat+, така че ако видите значка със звезда в профил, знаете, че някой е закупил платения абонамент.

Популярна тема