NBA MyTeam кутии за плячка и функции, адаптирани за Холандия и Белгия

Съдържание:

NBA MyTeam кутии за плячка и функции, адаптирани за Холандия и Белгия
NBA MyTeam кутии за плячка и функции, адаптирани за Холандия и Белгия
Anonim

n Холандия и Белгия, някои функции на MyTeam ще бъдат ограничени. В Холандия играчите вече не могат да се търгуват и продават на пазара в играта, наречен Auction House. Пакетите все още могат да бъдат закупени, но играчите не могат да бъдат продадени след това.

В Белгия е забранено да купувате пакети с „истински“пари и те могат да се отварят само с парите, спечелени в играта. NBA 2K използва виртуална валута, известна още като VC. Този VC може да бъде спечелен чрез игра на играта, но може също да бъде закупен. Следователно последното е забранено в Белгия.

Counter-Strike - Global Offensive е първата игра, която променя правилата си около кутиите за плячка. Те направиха това и в резултат на новите правила относно хазартните игри в Холандия и Белгия.

NBA MyTeam кутии за плячка, модифицирани от Gaming Authority

През април органът по хазартните игри гарантира, че така наречените „ootboxes“, които много игри използват днес, са забранени в Холандия. Тези кутии за плячка могат да бъдат закупени чрез така наречените микро-транзакции, но микро-транзакциите не са забранени сами по себе си в Холандия и Белгия.

Проблемът е, че резултатът от кутиите за плячка не е фиксиран, защото се генерира напълно произволно. Gaming Authority посочва, че кутиите за плячка са проектирани по същия начин като хазартните игри. Всеки път, когато опитате, имате чувството, че почти сте спечелили, дори и всеки път да е напълно случайно. Чувствайки се сякаш почти сте спечелили, продължавате да купувате нови пакети.

2K Games посочиха, че не са съгласни с правилата в Холандия и Белгия и призовават хората, които са съгласни с тях, да изразят своето недоволство.

NBA 2K19 излиза на 11 септември за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC.

Популярна тема