Настоява ли EA за продажби на кутии за плячка във FIFA 21 Ultimate Team?

Съдържание:

Настоява ли EA за продажби на кутии за плячка във FIFA 21 Ultimate Team?
Настоява ли EA за продажби на кутии за плячка във FIFA 21 Ultimate Team?
Anonim

Всеки вече знае, че голямо количество кутии за плячка се продават във FIFA 21 Ultimate Team, EA Sports печели малко пари от това. Изтекли документи от вътрешен човек сега показват, че EA умишлено тласка играчите към FIFA 21 Ultimate Team. Подозрението е, че EA възнамерява да продаде повече микротранзакции на играчи, които са нови в режима на игра, тъй като отборите на тези нови играчи не са достатъчно добри, за да се конкурират с топ отборите.

EA във всеки случай смята, че това е нелепа идея и излиза с изявление за това какво всъщност означават изтеклите документи. В него те посочват, че винаги се опитват да насочат играчите към други режими на игра и че FIFA 21 Ultimate Team наистина в момента е фокусът на разработчика, но главно поради възможността за динамични събития. Във всеки случай игралният гигант заявява, че не може да става въпрос за налагане на продажба на кутии за плячка или хазарт като цяло.

Image
Image

Продавайте кутии за плячка във FIFA 21 Ultimate Team

Продажбата на кутии за плячка във FIFA 21 Ultimate Team беше критикувана от известно време от феновете. Според много запалени играчи това е голямо, мръсно петно върху играта и използването на микротранзакциите стимулира пристрастяването към хазарта. EA винаги е отричала тези обвинения, заявявайки, че кутиите за плячка служат повече като „механика за изненада“. Освен кутиите за плячка, има и други опасения във FIFA, например расизмът все още е голям проблем в играта и има доста неща, които могат да бъдат направени много по-добре.

Популярна тема