Пет игри с кутия за плячка, които нарушават закона

Съдържание:

Пет игри с кутия за плячка, които нарушават закона
Пет игри с кутия за плячка, които нарушават закона
Anonim

Кои игри точно нарушават закона, Gaming Authority все още не иска да каже. Това може да се промени през юни, ако разработчиците не коригират системата на кутията за плячка. Така че в момента има редица обидни игри, включително следните пет.

FIFA 18

Преведено FUT монетите се търгуват чрез външни уебсайтове за определена цена в евро, което сега е забранено според Gaming Authority.

В Fifa Ultimate Team можете да печелите FUT монети, като играете в режим Ultimate Team. След това можете да похарчите тези монети за нови играчи на пазара, така че вашият отбор да стане по-добър. Сега можете също да продавате играчите, които получавате от пакети, за FUT монети и така играчите, които получавате от пакети, имат директна стойност в евро. Засега все още е малко сива зона около FIFA 18, но изглежда, че играта нарушава закона.

Counter-Strike: Global Offensive

Феновете на Counter-Strike също трябва да повярват, защото Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) съдържа кутии за плячка с предмети, които имат стойност в евро. Можете да купувате предмети от кутия за плячка чрез различни външни уебсайтове. Например, възможно е да закупите AK-47.

Valve е наясно, че има външни уебсайтове, където артикулите могат да се търгуват, и затова се опитват да се борят с това. Например, на 29 март беше пусната актуализация, която гарантира, че артикулите, които придобивате чрез търговия, имат седемдневно изчакване. Можете да използвате артикулите само като закупени артикули в играта след седем дни.

Ракетна лига

Въпреки че Rocket League не съдържаше кутии за плячка в началото на живота си, сега това се промени. Следователно Rocket League сега също е незаконно активен. Също така в популярната футболна игра артикулите могат да се търгуват на цена в евро.

В Rocket League играчите могат да печелят кутии за плячка по време на мачове. След това те трябва да бъдат отворени с ключ, който трябва да закупите отделно в комплекти от един, пет, десет или 20. Освен че можете да търгувате с предметите от кутиите за плячка, можете също да продавате ключовете. Това е възможно само седем дни след закупуването на ключовете.

Dota 2

Valve със сигурност е спечелила много пари от кутии за плячка, защото разработчикът е с две игри в този списък от пет игри с кутии за плячка, които нарушават закона. В Dota 2 е възможно да купувате кутии за плячка, които съдържат козметични артикули. Както в много други игри, има известен шанс да натрупате онзи предмет, който толкова силно желаете.

В Dota 2 не е възможно да получите два пъти стандартни предмети от кутията за плячка. Това правило не важи за всички предмети, които са по-трудни за получаване. Също така в Dota 2 е възможно само да продавате предмети от кутии за плячка след седем дни.

Бойните полета на PlayerUnknown

Доскоро любимата на всички игра Battle Royale, PlayerUnknown's Battlegrounds (PubG), за съжаление също нарушава правилата. Кутиите за плячка, които се предлагат в PubG, съдържат предмети, които се търгуват чрез външни уебсайтове. Това отново означава, че към артикулите в кутиите за плячка има цена в евро.

Възможно е дори да закупите кутии за плячка, които вече не са в играта, чрез Steam Marketplace. Така че вече дори не става въпрос за артикулите, а за шанса да получите определени артикули. Можете, разбира се, също да купувате артикули в Marketplace, но самият факт, че е възможно да харчите пари, за да имате шанс да спечелите определен артикул, е странен и сега също е забранен.

Какво следва с игрите с кутия за плячка, които нарушават закона?

В момента не е ясно дали четири от тези игри също са игри, които нарушават закона според Gaming Authority. Въз основа на заключението на Gaming Authority можем да заключим, че петте игри по-горе са в нарушение на закона. Какво ще направят разработчиците по въпроса също не е известно в момента.

Популярна тема