Хазартът с кутия за плячка не е във FIFA Ultimate Team според EA

Съдържание:

Хазартът с кутия за плячка не е във FIFA Ultimate Team според EA
Хазартът с кутия за плячка не е във FIFA Ultimate Team според EA
Anonim

Според EA (чрез IGN), игри като FIFA Ultimate Team не нарушават закона, когато става дума за хазарт с кутия за плячка. По време на среща с инвеститори Уилсън говори за това и каза, че EA не счита пакетите от FIFA Ultimate Team, наред с други, за хазарт.

Според Уилсън, това е така, защото играчът винаги получава определен брой елементи от пакетите. Той също така казва, че това е така, защото FIFA не предлага начин за продажба на артикули за истински пари, например. Компанията е активна и срещу незаконната стойност в евро на определени артикули. Той каза още, че EA винаги мисли за играчите и се опитва да осигури прозрачно, приятно и честно изживяване с игрите.

Хазартът с кутия за плячка е незаконен в Холандия

Въпреки че EA казва, че хазартът в например FIFA Ultimate Team не е незаконен, Холандският орган по игрите смята друго. Gaming Authority казва, че щом дадена игра предлага кутия за плячка на стойност едно евро, тя попада в хазарта. Въпреки че все още не е официално обявено от Gaming Authority, има голям шанс това да се случи и във FIFA Ultimate Team, който можете да намерите като режим във FIFA 18.

На 20 юни холандският орган по игрите ще обяви кои игри нарушават закона, освен ако игрите не бъдат коригирани. Има редица други игри, които включват хазарт с кутии за плячка, както можете да прочетете в нашата статия за пет игри с кутии за плячка, които нарушават закона.

Популярна тема