Кутиите за партиди вече също се обсъждат във френското законодателство за хазарта

Съдържание:

Кутиите за партиди вече също се обсъждат във френското законодателство за хазарта
Кутиите за партиди вече също се обсъждат във френското законодателство за хазарта
Anonim

Има някои неща, които се нуждаят от подобрение. Например органът по хазартните игри наистина критикува микротранзакциите и все още може да има проблеми, защото младите хора могат лесно да харчат пари в такива игри.

законодателство за хазарта Кутии за плячка

Според френските хазартни власти микротранзакциите противоречат на целите на политиката, но няма причина за действие. Възможно е по-нататъшни изследвания да покажат друго, тъй като за момента френският хазартен орган е на мнение, че артикулите от кутията за плячка могат да се използват, стига издателят да продължи да ги управлява. Проблемът възниква, когато артикулите придобият стойност извън игрите и следователно се търгуват за истински пари без отметка.

По-рано холандските власти по игрите вече критикуваха кутиите за плячка: има няколко игри, които нарушават закона, включително FIFA 18. Самите власти първоначално не споменаха имена, но вече беше ясно по-рано кои заглавия вероятно ще бъдат, ще отиде. Беше хит и в Белгия, защото там кутиите с плячка наистина бяха етикетирани като хазарт. Франция има напълно различно законодателство.

Нямате твърди мерки?

Френските хазартни власти наистина призовават за съвместни действия, за да се гарантира, че малките деца няма случайно да загубят всички пари на родителите си. По същия начин има критики, че няма ясна проверка на възрастта преди харченето на пари. Себастиан Швидесен, сътрудник в Baker McKenzie, се фокусира върху медийното и ИТ законодателството и направи следното изявление в LinkedIn относно текущия проблем:

В Холандия и Белгия основно проблемът беше, че на артикулите беше дадена стойност извън играта. Във всеки случай ще има опашка, защото дискусията се завръща във все повече страни. Въпросът е коя страна ще се включи следващата в дискусията. Междувременно Steam вече предприе първите действия, като (временно) отказа достъп на холандци до Steam Market Place за две игри.

Популярна тема