FIFA 19 кутии за плячка все още са налични в Холандия и Белгия

Съдържание:

FIFA 19 кутии за плячка все още са налични в Холандия и Белгия
FIFA 19 кутии за плячка все още са налични в Холандия и Белгия
Anonim

Белгийската комисия по игрите сега преразглежда кутиите за плячка във FIFA 19. Тъй като кутиите за плячка в различни игри, включително FIFA 19 и Overwatch, се считат за хазарт според белгийското и холандското законодателство.

кутиите за плячка на FIFA 19 няма да бъдат премахнати, но ще бъдат променени

EA не е съгласна с констатациите на Белгийската комисия по игрите, тъй като смята, че отварянето на пакети във FIFA 19 не е същото като хазарта. Те няма да бъдат премахнати във FIFA 19, но EA направи някои корекции за най-новата футболна игра.

Във FIFA 19 вероятността да получите определен предмет винаги ще съществува, така че да знаете кои и колко предмета можете да получите от пакетите. Според Белгийската комисия по хазарта това не е достатъчно и затова са подали жалба.

Други големи разработчици са съгласни

Още през април белгийската и холандската комисия по игрите посочиха, че кутиите за плячка в няколко големи игри се разглеждат като хазарт. Те също така посочиха, че това е насочено главно към Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 18, Overwatch и Star Wars: Battlefront 2. Ако не спазват правилата, те ще предприемат действия.

Създателят на CS:GO, Valve, се съгласи с изискванията на игралната комисия, което означава, че играчите в Холандия и Белгия вече не могат да отварят кутии за плячка. 2K Games също премахна някои функции от играта за холандски и белгийски геймъри. Blizzard, създателят на Overwatch и Heroes of the Storm, също премахна купуването на кутии за плячка с истински пари в Холандия и Белгия.

FIFA 19 ще бъде пусната на 28 септември за PlayStation 4, Xbox One и PC, но ако купите Champions Edition, ще получите играта още на 25 септември.

Популярна тема