Rocket League скоро ще изрита кутиите с плячка навън

Съдържание:

Rocket League скоро ще изрита кутиите с плячка навън
Rocket League скоро ще изрита кутиите с плячка навън
Anonim

В Rocket League понастоящем играчите имат опцията да купуват ключове с истински пари, които могат да използват, за да отворят кутии за плячка за шанс да придобият произволно редки предмети. Това е концепция, която се използва и от много други игри и която е критикувана от доста време. Следователно разработчикът Psyonix скоро ще спре с него.

Вместо това, играчите могат да печелят чертежи чрез завършване на мачове. Планът е специфичен за един конкретен предмет и за да го „построят“, играчите трябва да изразходват кредити – новата виртуална валута, която трябва да бъде закупена с реални пари. С промяната играчите ще знаят за кой артикул ще заложат пари.

Без кутии за плячка в Холандия

В Холандия известно време не беше възможно да се купуват кутии за плячка в Rocket League. Gaming Authority го е забранил в играта, тъй като е било възможно потребителите да търгуват или продават предметите от кутиите за плячка. Съчетано с неизвестния елемент, според Gaming Authority, това изглежда твърде много като хазарт и следователно в нарушение на закона.

Актуализацията също ще премахне възможността за търговия с артикули и ще позволи на холандските играчи отново да използват всички функции в Rocket League.

Популярна тема