Актуализацията на FIFA 21 може да блокира FUT

Съдържание:

Актуализацията на FIFA 21 може да блокира FUT
Актуализацията на FIFA 21 може да блокира FUT
Anonim

FIFA 21 в беда

По-рано тази година излезе новината, че FIFA 21 има сериозни проблеми. EA Sports, създателят на FIFA 21, може да получи солидна глоба всяка седмица от KSA (Холандски орган по игрите). Той може да наложи глоба от 250 000 евро. Причината за тази глоба произтича от кутиите за плячка във FIFA, по-известни като Packs.

В режим на игра „Ultimate Team“играчите имат опцията да отворят тези пакети и след това да извадят играчи от тях. Какви играчи са в това, не е известно предварително. Това не се хареса на Органа по хазарта, който смята това за незаконна форма на онлайн хазарт. Възможно е също така да продадете тези играчи извън играта за огромни евро.

Image
Image

Няма повече FIFA 21 FUT в Холандия?

Акаунтът в Twitter FUTatch съобщава, че FUT вече е блокиран в някои страни. В туита има код. Този код съобщава, че FIFA 21 ще получи съобщение при стартиране, че има грешка за FUT. Той гласи: „FIFA Ultimate Team не е наличен в момента поради правилата на властите във вашия район.“

През октомври съдията даде на EA три седмици да премахне кутиите с плячка от FIFA 21 в рамките на три седмици. Разбира се, EA не харесва това и затова реши да се обърне към съда. Според франчайза пакетите са свързани само със самата игра и изобщо не съществува хазартна игра извън нея. Това не беше точно успех.

FIFA 21 вече може да се играе на Xbox One, PS4, PC, Nintendo Switch, Xbox Series X и PlayStation 5. В нашия преглед на FIFA 21 можете да прочетете какво можете да очаквате от играта. А ти начинаещ играч ли си? Тогава с нашите съвети за FIFA 21 ще научите как да доминирате на футболните игрища от самото начало.

Популярна тема