5-те най-красиви локации на Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok

Съдържание:

5-те най-красиви локации на Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok
5-те най-красиви локации на Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok
Anonim

Дворец Хрейдмар

Започваме туристическото пътешествие из Сварталфхайм с посещение на внушителна сграда, по-точно двореца Хрейдмар, на югоизток. Дворците обикновено са красиви места за посещение, но това жилище на елита на джуджетата отива една крачка напред. Или по-скоро: по-високо.

Дворецът стои на върха на огромна скала, която стърчи далеч над околния пейзаж. Следователно това не е лесно място за достигане, защото ако искате да погледнете вътре в двореца, ще трябва да се справите с цяла орда от Muspels, които са подредени по маршрута нагоре.

Затова се препоръчва да използвате Силата на гарвана, с която можете да се трансформирате в бял гарван и просто да полетите. Това спестява много ценни минути, които можете да прекарате в посещение на други красиви места в Dawn of Ragnarok.

Image
Image

Stor Mylna

Друга красива атракция за посещение е Stor Mylna. Това местоположение е лесно за намиране, когато започнете вашето приключение в Svartalfheim. От първия заслон трябва да тръгнете само на запад. Местоположението скоро ще бъде отбелязано и на вашата карта, тъй като мина е пълна с ценни материали, необходими за надграждане на новата ви джаджа.

Най-интересната част от Stor Mylna не е само мината, но и огромната сграда отвъд реката, изсечена в планината. Две големи каменни джуджета защитават входа, въпреки че не са били много ефективни. Целият сняг и лед около входа показва, че Jotnar са го превърнали в ледено място.

Stor Mylna също е ограден от два гигантски каменни моста, което е идеално място да се насладите на гледката. Просто внимавайте за патрули от Muspels и Jotnar, не искате внезапно да прегреете или да получите хипотермия, докато разглеждате околната среда.

Image
Image

Улдар

Джуджетата от Сварталфхайм се нуждаят от място за живеене в допълнение към дворци, храмове и мини. Поне преди нашествието на ледените и огнените гиганти. В света има и редица градове и селища, които изглеждат красиви благодарение на емблематичната архитектура на джуджетата.

Добър пример за това е Улдар, на изток. Въпреки че градът е превзет от Muspels, което вече се вижда от разстояние от локвите лава, великолепието остава ясно видимо. Особено когато попаднете на улица, покрита със злато. Един поглед нагоре към планината, срещу която е построен Улдар, и става ясно откъде идва цялото това злато…

Image
Image

Midalstifla

Както споменахме, бързо става ясно кога Muspels или Jotnar са превзели област в Svartalfheim. Ако тръгнете на север, ще попаднете само на цял регион, където Jotnar са оставили своя отпечатък. Всичко е замръзнало и покрито със сняг и дори има хоризонтални ледени висулки, висящи от дърветата.

Ако продължите по на север, по някое време ще пристигнете в Мидалстифла. Това е огромен язовир, който е там с добра причина. Структурата всъщност е направена, за да спре Дверга море зад себе си. Ако бентът се скъса, всички жители на Сварталфхайм веднага ще трябва да се справят с мокри крака. Или още по-лошо. Тогава язовирът е не само впечатляващо място поради работната сила, която би изисквала, но и поради функцията, която изпълнява.

Image
Image

Гъл Херад

Последното място, което трябва да посетите във вашето приключение Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok, е град Гъл Херад. Също така не е за изпускане, тъй като се намира в сърцето на Сварталфхайм, в сравнително малкия регион Ейтр.

Преди сме казвали, че Завоевателите оставят своя отпечатък в Сварталфхайм, но това е най-вярно за Гъл Херад. Целият град се е превърнал в малък Муспелхайм и затова повече напомня на Мордор.

Ако искате да видите Gull Herad напълно добре, най-добре е да се изкачите на гигантската кула или да полетите нагоре. Кулата не е за изпускане - всъщност тя може да се види на хоризонта в голяма част от Сварталфхайм - и идеалното място за разглеждане в непосредствена близост.

Искате ли да прочетете повече за Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok? Вижте нашата статия, в която обясняваме всичко за разширението, или прочетете нашия преглед сега!

Тази статия е в сътрудничество с Ubisoft.

Популярна тема